Főbb jellemzői:
● Pontos idő- és hőmérsékletszabályozás
● Erőteljes és rugalmas
● A rozsdamentes acél anyag könnyen tisztítható
● Könnyen kezelhető
● főzött bármilyen típusú húst – marhahúst, sertéshúst, bárányt vagy baromfit, különösen jól használható halak és tenger gyümölcsei, bármilyen zöldség, tojás, sok gyümölcs és desszert.
Leírás |
Anyagok: Rozsdamentes acélcső, Food Grade PP (cirkulációs szivattyú sapka)
Bemeneti teljesítmény: AC220-240V / AC110-120V
Teljesítmény: 1100W, 50 / 60Hz
Hőmérsékleti tartomány: 0 ℃ – 99,9 ℃ (0 ° F – 212 ° F)
Pontos hőmérséklet: ± 2 ° C
Max fürdőméret: 20L
Időtartomány beállítása:00:01 ~ 99:99(H)
|
---|---|
Dimenzió | A termék súlya: 1,6 kg Termék mérete: 375 x 97 mm |
Csomag tartalma
|
1 x Sous Vide tűzhely, 1 x felhasználói kézikönyv |
Hogyan kell használni |
1. Tegye a tűzhelyet egyszerűen bármely edénybe, adjon hozzá vizet, és tegye zárt tasakba.
2. Helyezze a gyűrűs kapcsot a tartály oldalára, forgassa a szorítógombot szorosan.
3. Helyezze a keringetőszivattyút a gyűrűs kapcsba. Forgassa szorosan a szorítógombot.
4. Állítsa be a hőmérsékletet idő szerint, majd nyomja meg a Start gombot.
|
jegyzet |
1. Csatlakoztassa a tűzhelyet egy edényhez vagy tartályhoz, adjon hozzá vizet a Min és Max sorok közé, és állítsa be az időt és a hőmérsékletet a kívánt adottsági szintnek megfelelően. (Ne merítse a tűzhelyet a töltővezeték fölötti vízbe.)
2. Tegye az ételt és az összetevőket egy sous vide zárt tasakba, és rögzítse az edény vagy a tartály oldalához.
3. Végezze el úgy, hogy az ételt ropogós, aranyszínű külső réteg hozzáadásával ropogtatja, grillezi vagy roston süt. Élvezze a legjobban főzött ételt, amelyet valaha is elfogyasztott.
4. A tűzhely tisztításához törölje le puha ruhával.
|