Leírás:
6L nagyteljesítményű automatikus fekete fokhagyma erjesztő joghurt Natto készítő gép
● 6L nagy kapacitás. Miután kb. 3-4 kg fokhagymát megerjesztett (a szirmai fokhagyma kb. 3 fontot, a független fokhagyma kb.
● Vastag belső edény egyenletes melegítéshez.
● Független fogantyú, könnyen használható
● Erjedési idő, szárítási idő szabadon választható
● 7-12 napos fermentációs idő választható
A gép rendelkezik áramkimaradás-memória funkcióval, de ajánlott, hogy az erjesztési folyamat alatt ne kapcsolja ki, ne nyissa ki a fedelet, és ne nyomja meg a törlés gombot.
A termék egyedülálló szárítási funkcióval rendelkezik. A nehéz víztartalmú és nagy fokhagymás új fokhagymák esetében a nedves fekete fokhagymát az erjedés után száríthatjuk, hogy fokozzuk a fermentációs hatást. Szárításkor a fedelet rögzítés és rés nélkül nem kell a végéig nyomni. A szárító hatás jó.
● Miután a fekete fokhagymát eltávolították az erjesztésből, árnyékban oxidálni kell, hogy körülbelül 5 napig száradjon, és édes lesz. Egyébként az édesség nem elég.
● Széles körű felhasználás, joghurt, natto erjesztés, fekete fokhagyma erjesztés, enzim, leves, tej, házi tej
Leírás :
Anyag | Akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) ház |
Bélésanyag | Alumínium |
Szín | Arany |
Súly | 3.8kg |
Kapacitás | 6L |
Névleges feszültség | 220V |
Frekvencia | 50-60HZ |
Erő | 90W |
Dugó | EU / AU / UK |
Hogyan kell használni? (Utasítás)
1. Válasszon friss nyers fokhagymát vagy fokhagymafejet hámozás vagy tisztítás nélkül. Először le kell vágni a fokhagyma fogantyút. Csak fokhagymatermesztést ajánlott vásárolni!
2. Helyezze a fokhagymát a rácsba, tegye a fokhagymás állványt a bélésbe, és fedje le a fedelet.
3. A programbeállítási állapot eléréséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a 3 másodperces törlés gombot. Ha készenléti állapotban három sáv jelenik meg, közvetlenül kiválaszthatja az indításhoz szükséges programbeállításokat. Válassza a fokhagyma vagy fokhagyma gombot, majd kattintson a „di A munka megkezdéséhez. Folyamatosan nyomja meg a szirom vagy a fokhagyma gombot, hogy kiválassza a 9-13 napos erjedési időt. A különböző ízhatások kielégítéséhez a különböző idő kiválasztása szükséges. Amikor a megfelelő funkció működik, akkor egy független munka jelzőfénye villog. A gép működése után a hátralévő fermentációs napokat, a hátralévő fermentációs órákat és a belső tényleges belső hőmérsékletet jeleníti meg.
4. Az üzemi hőmérséklet az első-harmadik napon 70-80 fok, a negyedik napon 60-75 fok között mozog. Az ötödik nap után 70-80 fok között van. A teljes erjesztési idő 9-13 nap. Az erjedés befejezése után a gép automatikusan kikapcsolja a fűtést és a hangjelzés befejezéséhez. (Ha az erjesztés befejezését követő 8 órán belül nem kapcsolják ki az áramellátást, a gép sípolni fog, jelezve a kikapcsolást, és óránként egyszer kéri.)
5. Ha a fokhagyma nagy és a víz túl sok, a fekete fokhagyma nedvesnek érzi magát az erjedés befejezése után. Újra elindíthatja a szárítási funkciót. Nyomja meg a szárítás gombot, és válassza ki a szárítást a 4-8-12-16 részben. Szárításkor a fedelet nem kell a végéig nyomni rögzítés és hézag nélkül. A szárító hatás jó.
6. Miután a fekete fokhagymát eltávolították az erjesztésből, árnyékban oxidálni kell, hogy körülbelül 5 napig száradjon, és édes lesz. Egyébként az édesség nem elég. Fekete fokhagyma az élelmiszer dobozon, hűtött hűtőszekrényben, körülbelül 6 hónap.
A csomag tartalmaz :
1 x fekete fokhagyma gép
1 x dugó (EU / AU / UK)
4 x polc
1 x kézi