● Helytakarékos és felhasználóbarát: Az ElekChef kis méretű sous vide csak a fele a többi sous vide tűzhelynek, ami kevesebb helyet foglal el és kényelmesen tárolható. A rögzítéshez szükséges egyedi bilinccsel az ElekChef sous vide bármilyen 12 cm-nél magasabb fazékhoz alkalmas, és egy kézzel könnyen felszerelhető és szétszerelhető, amelynek kijelzője felhasználóbarát.
● A hőmérséklet és az idő pontos szabályozása: Az ElekChef sous vide üzemi hőmérséklete 25 ° C ~ 90 ℃ között mozog(77 ° F~194 ° F) időzítője 1 perc és 99 óra 59 perc között állítható. A beállított hőmérséklet és idő elérése után azonnal megjelenik egy hangjelzés, amelyet kényelmes használni. Az ElekChef souvee tűzhely hőmérséklet-érzékelőjének vezérlési pontossága +/- 0,1 ℃(1 ° F)
● Takarítsa meg főzési idejét, és tegye táplálékossá és finomabbá az ételt: Az ElekChef sous Vice tűzhely 1100 W nagyteljesítményű fűtéssel rendelkezik, amely kevesebb energiafogyasztás mellett gyorsan elérheti a beállított hőmérsékletet.
● Az ElekChef Sous Vide megfelel az IPX7 vízálló szabványának, amely hosszú élettartam mellett biztonságos és megbízható.
Leírás |
Modell: ESV8080 Vízforgalom: 8-10L / perc |
---|---|
Dimenzió | A termék súlya: 1,1 kg Termék mérete: 37 * 10 * 14 CM |
Csomag tartalma
|
1 x Sous Vide tűzhely, 1 x felhasználói kézikönyv |
Hogyan kell használni |
1. Tegye a tűzhelyet egyszerűen bármely edénybe, adjon hozzá vizet, és tegye zárt tasakba.
2. Helyezze a gyűrűs kapcsot a tartály oldalára, forgassa a szorítógombot szorosan.
3. Helyezze a keringető szivattyút a gyűrűs kapcsba. Forgassa szorosan a bilincs gombot.
4. Állítsa be a hőmérsékletet idő szerint, majd nyomja meg a Start gombot.
|
jegyzet |
1. Csatlakoztassa a tűzhelyet egy edényhez vagy tartályhoz, adjon hozzá vizet a Min és Max sorok közé, és állítsa be az időt és a hőmérsékletet a kívánt adottsági szintnek megfelelően. (Ne merítse a tűzhelyet a töltővezeték fölötti vízbe.)
2. Tegye az ételeket és az összetevőket egy sous vide zárt tasakba, és rögzítse az edény vagy a tartály oldalához.
3. Végezze el úgy, hogy ropogós, aranyszínű külső réteget ad hozzá az étel felkeverésével, grillezésével vagy roston sütésével. Élvezze a legjobban főzött ételt, amelyet valaha is elfogyasztott.
4. A tűzhely tisztításához törölje le puha ruhával.
|